6. 11. 2016

5. WEEK STORY

Krásnou neděli s novým Week story. Předem upozorňuji, že tento týden bude dost náročný, takže možná postnu jen další Week...Budu dopisovat dost testů, také budu nejspíš zkoušená...a to jen kvůli reprezentaci školy...Hned se k tomu dostanu. Mám pocit, že zítra asi nevstanu, obzvlášť když půlka třídy bude na Floorbalovém turnaji.

V Pondělí jsem vůbec nechtěla do školy, ale naštěstí se nic strašného nestalo...Ve škole bulo všechno celkem ok, hlavně hudebka. Učíme se stříhat a mixovat hudbu, tak vám sem možná někdy dám ukázku... No...Autobus jsem stihla jen tak tak. Na Smícháči jsem si stihla koupit pár fornetů. Jsou levné a dobré. Já si kupuji špenátové, a jelikož špenát moc lidí nejí, tak tam mám vždycky Hromadu za sklem. Pak jsem opět jela do našeho zázemí. Návrhářství začalo v 5 jako vždy...Malovali jsme doplňky a já tam celou dobu lepila třpitky :D! A cestou jsme pro vás fotily ještě outfit...


V Úterý jsem nebyla ve škole, protože mi bylo špatně od žalutku, měla jsem zase blokádu... Tkaže jsem toho moc nedělala...


Ve Středu jsem šla normálně do školy s tím, že jsem doufala, že záda budou dobré. Naštěstí mě nic bolet nezačalo, ani špatně mi nebylo. Říkala jsem si, že to byla asi jen jednodenní vyróza... Na sportovkách jsme se trochu připravovali na Čtvrtek... Gymnatika!


Konečně zmiňovaný Čtvrtek! Pokusím se vám přiblížit tento "výjimečný" den. No nevím jestli se dá říct úplně výjimečný, spíš nevšední. Ráno byl sraz před školou v 7:40, což je pro mě celkem brzo, protože jezdívám školní linkou, která je ve škole až po 8 :D! v 7:48 nám jel autobus na Smícháč, odkud jsme jeli až do stanice Kolbenova. Je to celkem dlouhá cesta. Možná někteří ví jaké významné centrum je na této zastávce... Je tam Freestyle Kolbenka!! Já jsem se do tohoto centra úplně zamilovala je to něco jako ráj! 32 trampolín, 2 jámy s molitanem a mnoho dalších... Já a další 2 holky jsme byly na trampolínách a zbytek (8 lidí) se rozdělilo mezi simulátory. Toto už bylo 2. kolo, takže jsme to už znali, také jsme potkali lidi z prvního kola. No...byli jsme tam dohromady 4 hodiny. 2 hodiny tréninku, freestylu, volné zábavy. Další 2 hodiny byla přímo soutěž. Na trampolínách se nejdříve přeskakovaly molitany. Maximální počet bodů bylo za 6 kostek překonáno saltem. To se mi podařilo (přidám sem odkazy)!! , následně se předváděly triky např. salta, salta toporně a vruty (180, 360) mě se povedl vrut 180 a to jsem se ho naučila těsně před tím, než jsem byla na řadě. Jak už jsem říkala bylo to 2. kolo, takže soupeři byli opravdu silní a moc dobří. Nakonec jsme skončili 4 z celé prahy...a postupujeme do dalšího kola (nemůžu se dočkat!!!).
Kdyby chtěl někdo do Kolbenky na pár hodin jen tak, tak možnost tu je např. na 2 hodiny je to 200,-kč a za tu cenu to je luxus! Určitě se nebojte!
Pak mě čekala ještě gymnastika. Po tomto dni jsem myslela, že umřu!
(Tento den byl obsáhlý, je to vidět i na textu!:D)

odkaz na první kolo
odkaz na druhé kolo zatím dát nemohu...jakmile budu moct tak ho sem přidám
odkaz na YouTube kanál Kobenky
odkaz na web


V Pátek jsem měla zase volno, takže jsem prchala ze školy co nejrychleji domu!! kde jsem opět rozbordelila celý pokoj :D


V Sobotu Jsem se zase vyspala do šeda :D!! Spala jsem do půl 11. Do oběda jsem lenošila a trošku si poklidila pokoj a odpolko jsem dělala školu :S... To se mi VŮBEC nechtělo! Ale těšila jsem se na neděli.


A dnes, v Neděli jsem spala jen do 10!! protože mě vzbudil bro, který si zrovna montoval svůj zámek na pokoj. On je kutil po taťkovi, takže už si vyrobil spooooustu věcí. Teď už po několikáté opravuje zámek u dveří. Tentokrát si vymyslel zámek, který je na kód, otisk prstu i na bluetooth. A moc se mu to povedlo! I když se hádáme, štveme, ubližujeme si, tak ho mám ráda a musím ho za to opravdu pochválit!! <3...Odpoledne bylo trochu chaotičtější, protože ke mě měla přijet Eliška!, ale když jsme pro ni s mamkou jeli, tak ještě nebyla na smluveném místě...takže jsme se s mamkou otočili a jeli zase zpět. Pak Eliška přijela autobusem. Stavila se tu ještě Kiky, takže jsme všechny pokecaly, ale jelikož tu Eli byla kvůli škole, tak jsme to s Kiky zase rozpustily a šli jsme na tu školu. Pak klasicky vana post na blog a spát!


To je ode mě vše doufám, že vám ten čtvrtek nepřišel moc dlouhý, a že jste měli tu trpělivost a přečetli si tento post celý, protože byl delší než jsem myslela... Také jsem se o víkendu chtěla zúčastnit kurzu módního blogování, ale finančně na tom teď nejsme nejlépe, takže třeba příští rok. Navíc tam byla Jaroslava Vlková, kterou nejspíš znáte jako provozovatelku Top Style Salonu v Plzni.
Tento salon mohu doporučit! Já jsem měla to štěstí spolu s mým tátou být na jejich přehlídce zadarmo. Taťka tam dělal zvukaře :D.

Annie


Official Facebook page
Official Instagram profile
My Snapchat: annie13302
Write me an Email: Gmail

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu moc ráda, když sem napíšete svůj názor, abych věděla co mám zlepšit! =) ♡